úterý 11. února 2014

Bez nadpisu ani ránu.

Vzhledem k tomu, že mě přepadl pocit nudy, řekla jsem si, že sem po sto letech něco dám.
První zkouškové mám úspěšně za sebou, nakonec to nebylo tak bolestné, jak jsem čekala. Možná už si to idealizuju, ale uvidíme příště :)
Co se týče četby, docela zaostávám. Právě čtu Naháče (ano, tu knihu, co byla před vánoci na každém třetím billboardu, tu křiklavě žlutou s ještě křiklavěji růžovou do toho) a musím říct, že to mé představy rozhodně nepředčí. Je to takový horší Mládí v hajzlu, nemá to posouvající se děj, jsou to prostě historky tu z dob, kdy je hlavními hrdinovi (potažmo autorovi) sedm, tu z dob jeho vysokoškolského studia. Četla jsem někdy na začátku ledna takovou pěknou záležitost, byl to jakýsi projekt a jmenovalo se to Setkávání. Jo, to mi přišlo jako zajímavé čtení. Asi sem dám brzo odkaz. Jinak, jak se tak koukám, jsem toho za loňský rok moc nepřečetla...
Když za zaměřím na hudbu, jsem na tom asi ještě hůř než s tou četbou :D Dobře, teď mě napadá, že jsme s kamarádkou v prosinci byly na Babyshambles. To byl náramnej zážitek, vidět zfetovanýho Peteho naživo! Jinak zásadně poslouchám starý věci a nebo "skáčkový" Timudej. Ono je celkově to ska dost pozitivní, to je na něm nejlepší.
A teď už jen trapnofotky, bez kterých by žádný příspěvek nebyl nefalšovaným příspěvkem. A zapomněla jsem zmínit, že celý můj podzim (i zimu) propojovala vášeň k seriálu Downton abbey. A myslim to vážně, jo a jo! :D





2 komentáře:

  1. Konečně další článek! Přeju hodně úspěchů i ve druhém semestru :) A jestli to nebylo tak hrozný, tak to znamená, že se nemáš tolik učit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, děkuji, v přemíře učení bych to neviděla :D No a když se tak blbě zeptám - jsi to ty, Kláro? ;) :D

      Vymazat