úterý 13. ledna 2015

Což takhle trochu vína.

Takové to, když se rozhodnete zase jednou něco vypustit do nekonečného světa internetu, kde nikdy nic doopravdy nezmizí. Ale vlastně to dělám jenom proto, abych si sem dala divnofotky a nehnily mi jen ve složce v počítači, ale na dvou místech zároveň.
Nestíhám zas číst, což mě mrzí, i když... mám rozečtené Příběhy Mrtvého moře, což jsou převyprávěné příběhy ze Starého zákona. Ha, pokud máte plus mínus racionální pohled na náboženství, doopravdy nedoporučuju. S úseky typu "Jahve mu (tomu či onomu) ve vnuknutí sdělil, že dobude město za kopcem a tak se sebral a se svým lidem opravdu dobyl ono město a nikoho neušetřil. Zabil i ženy a děti..." nebo "protože ho faraon nevyslyšel, povraždil všechny prvorozené syny v okolí" a bůh mu zatleskal. Chápu, že to je asi omezenej pohled na věc, ale vážně mě to dráždí. Jsem si jen potřebovala vylít srdíčko.
A to je asi všechno, zase za půl roku třeba? A nebo nikdy? Dneska bylo krásně, když jsem stála na balkóně a měla pocit, že se opálim. A poslední dobou mi přijdou labutě zlý už od pohledu, ale to jim křivdim, asi.







1 komentář: